I'm utilizing the engine in an environment where there are two computers and one license server. We just had to change to this configuration, so I'm not sure if there's something I missed in setting up the licensing (And yes, we paid for the change in configuration, and now have a network license).

First I installed the License Server, then entered and activated the license. Then I updated my licenses on the OCR servers, and updated LicenseSettings.xml to point to the MainLicenseServer. I ran LicenseManager and noted that it was pointed to the correct place with the correct details of the license. But I get the error

Activation error occured while trying to get instance of type IOcrEngine, key

I do have my developer SN set to the developer SN I received.

I think there's just something that I'm doing wrong, but can't for the life of me figure out what that is?

asked 22 May '15, 21:20

wraith808's gravatar image

wraith808
113

Could you please check whether you have specified the tag <MainNetworkLicenseServer> (not <MainLicenseServer>)?

(29 May '15, 15:44) Oksana Serdyuk ♦♦
Be the first one to answer this question!
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×25
×1

Asked: 22 May '15, 21:20

Seen: 1,065 times

Last updated: 29 May '15, 15:44

© 2016 ABBYY. All rights Reserved. www.ABBYY.com | Privacy Policy | Legal