I'm trying the iphone sample and while it works fine with the supplied test image, if I try to capture a picture and upload that the server just drops the connection and I get an error message "Network connection lost".

It seems like this stuff isn't ready for prime time - before moving on to look for other solutions can anyone think of a reasonable explanation for this error ?

asked 29 Oct '12, 04:23

beachdog's gravatar image

beachdog
1112

edited 01 Nov '12, 09:36

Vasily%20Panferov's gravatar image

Vasily Panferov ♦♦
5422516


Updated:

This issue is specific to iOS demo sample. It appeared after the release of 6th major OS version and is resolved now.

Please update the source code from github or download updated iOS sample directly.

link

answered 31 Oct '12, 08:34

Vasily%20Panferov's gravatar image

Vasily Panferov ♦♦
5422516

edited 31 Oct '12, 16:14

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×58
×42
×28
×14

Asked: 29 Oct '12, 04:23

Seen: 7,749 times

Last updated: 01 Nov '12, 09:36

© 2016 ABBYY. All rights Reserved. www.ABBYY.com | Privacy Policy | Legal